Grand Café Utopie, Den Haag

Muzikanten voor muzikanten, in plaats van kinderen voor kinderen. Dat was wel een beetje de teneur deze avond. Een klein publiek, waarvan het merendeel zelf op de planken stond. Veel bekenden daarbij waaronder Hanneke Laura. Utopie is een idealistisch café behorend bij een advocatenkantoor in De Grote Pyr, de voormalige HBS aan de Waldeck Pyrmontkade waar mijn oma eind jaren 1920 naar school ging. In dit monumentale gebouw speelde ik eerder in 2010, toen samen met Flow Performing Arts en dichter Rob Prins.

Op het laatste concert van de Februari-tour opende ik niet met De Beat, maar met twee klimaatsongs, één uit 1994 en één uit 2018! Van Dort ist das Glück stofte ik mijn enige Franstalige song weer eens af.

Ik heb genoten van dit concertjaar! Dank lief publiek, dank leuke zalen, dank Rob, dank Lilian, Spencer, Else, Afshin, dank Hague Hoppers. Nu weer eerst eens wat opnames maken. Maar je weet nooit. Volg www.grande-duchesse.nl/live voor mogelijke nieuwe data!

Setlist

  1. Dans, Baby
  2. Fossiel
  3. Sperrgebiet d’Amour
  4. Sans Espoir

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s