Nieuwe ep Lasso Deluxe featuring Grande-Duchesse

Grande-Duchesse heeft meegewerkt aan de nieuwe ep van de Leidse producer Lasso Deluxe (Rob van Berlo). Van Berlo, ook producer van de recente GD-albums, brengt vandaag drie donkere en dansbare tracks uit met teksten en zang van Frans van Hilten.

Het resultaat verhaalt over omgaan met (persoonlijke) crisis. Berust je of neem je het heft in eigen hand? Dans je bedrukt of bevrijd? In de muziek is iets van het muzikale dieet terug te horen waarmee Van Berlo is opgegroeid. Van post punk uit de vroege jaren 80 tot progressive house en techno uit de jaren 90.

Luister ‘m op Spotify, Deezer of Apple Music en of andere streamingplatforms, of download ‘m op Bandcamp!

Tracklisting

  1. Radio Waves
  2. Amaze
  3. Grimm

De EP Lasso Deluxe featuring Grande-Duchesse is te vinden op alle streamingplatforms.

Hoes Lasso Deluxe featuring Grande-Duchesse EP 2021