Help mijn 1e LP mogelijk maken via Voordekunst!

Eindelijk krijgt Grande-Duchesse een eerste LP! Dat wil zeggen, als ik genoeg fondsen werf. Het is een spannend moment want ik heb voor het eerst in mijn leven een crowdfunding gestart. De LP wordt heel mooi, met bedrukte binnen- en buitenhoes met de prachtige foto van Bianca van der Werf erop, 180-grams vinyl, etc.

>> Neem een kijkje of doneer

Als je doneert maak je de LP mede mogelijk, maar het is ook een aanmoediging voor anderen om te doneren. Er zijn veel leuke tegenprestaties, kijk dus vooral even of er iets van je gading bij is!

Exclusief tot en met 6 september: vermelding binnenhoes

Tip: alleen vandaag nog (t/m maandag 6 september) kun je een vermelding op de binnenhoes verdienen! Daarna is het ontwerp namelijk al naar de drukker. Daarna wachten er natuurlijk andere mooie tegenprestaties op je! Het zou supertof zijn als je me wilt helpen, maar – uiteraard – voel je niet verplicht. Groeten! Frans