De Nieuwe Regentes, LP-presentatie Victoria!

Donateurs van de crowdfunding en andere genodigden woonden het presentatieconcert bij in de Kleine Zaal van Theater De Nieuwe Regentes in Den Haag. Ik bespeelde mijn Nord Stage maar vooral ook de Bechstein-vleugel. Behalve Rob van Berlo op percussie was ook Laurens Jonkhof bij een nummer van de partij.

Na acht nummers van het nieuwe album reikte ik het eerste exemplaar van de LP uit aan Marissa Vrolijk. Daarna switchten we naar een nieuw nummer en vier oudjes. Ontzettend leuk om bijvoorbeeld het heel lang niet gespeelde Wespennest weer eens af te stoffen en Rainy Days te spelen, aangelengd met een paar jazzstandards. Veel dank aan de uitstekende techniek en begeleiding vanuit het theater!

Setlist

 1. Sperrgebiet d’Amour*
 2. Smombie*
 3. De Vrouwen van Den Haag
 4. Roltrap Blues
 5. De Mythische Zomer * **
 6. Reconstructie
 7. Hebban Olla Uogala*
 8. Huidhonger*
  Uitreikmoment
 9. Keuze (première)
 10. De Loper*
 11. Rainy Days* (met fragmenten Motherless Child en It Ain’t Necessarily So)
 12. Het Is Pas Februari*
 13. Wespennest*

* Rob van Berlo, percussie
** Laurens Jonkhof, gitaar en bluesharp

video

Foto boven: Peter de Voogt