De Haagse Spot @ Theater De Nieuwe Regentes

Al zo vaak had ik gehoord dat ik misschien een kleinkunstpodium moest opzoeken, dat ik dat maar eens gedaan heb. In een stijf uitverkocht Ketelhuis van Theater De Nieuwe Regentes in Den Haag deelde ik deze Haagse Spot-avond met singer/songwriter en ‘troebeldour’ Christian Kuitert & bassist Ward Bruning en met tegendraadse cabaretier Jonathan Krispijn. Ik heb gezongen, mijn aversie jegens het woord ‘kleinkunst’ gedeeld en persoonlijke verhaaltjes verteld. De LP’s vlogen na afloop als de spreekwoordelijke warme broodjes over de toonbank. Veel dank aan Daniëlle, Endro en Sander voor de fijne organisatie, lasagne en techniek!

Setlist

  1. Sperrgebiet d’Amour
  2. Roltrap Blues
  3. Oud
  4. De Vrouwen van Den Haag
  5. De Ganzen (première)
  6. Reconstructie
  7. Keuze
  8. Hebban Olla Uogala
Grande-Duchesse solo op De Haagse Spot, 23 juni 2022 (foto Hans Berger)
Grande-Duchesse solo op De Haagse Spot, 23 juni 2022 (foto Hans Berger)